Kivapiha – PATSAAN ÄÄRELLÄ SOLISEE

Yrittäjä: Tj. Pekka Tanttu
Tuotteet: Laaja valikoima kaikkea mahdollista piharakentajan tarpeisiin
Erikoista: Tuskin Suomesta löytyy vastaavaa määrää erilaisia pihapatsaita ja vesiaiheita. Myös sisällä on näyttelytila.
Avoinna: Talvikaudellakin näyttelytila ja myymälä ovat auki tarpeen mukaan.

Viime syksyn viimeinen puutarhareissuni suuntautui Hyvinkäälle ja Mäntsälään. Oli lokakuu. Vettä tuli taivaan täydeltä. Kun pääsin Mäntsälän Kivapihan parkkipaikalle, katselin sateessa kylpeviä patsaita sekä ruskalehtien kuorruttamia kivetyksiä. Mietin, että täällä pihalla olisi kauniina kesäpäivänä voinut viettää paljonkin aikaa. Olisi ollut vaikka mitä mielenkiintoista tutkittavaa.

Tällä kertaa piti nopeasti napata muutama kuva ja painua sisälle sateelta suojaan. Sielläkin oli vastassa vettä, mutta se ei tullut niskaan, vaan solisi mukavasti näyttelytilaan rakennetuissa vesiaiheissa. Ja patsaita, niitä oli todella paljon: ihmisfiguureja, eläimiä, tonttuja…..  Jos on haaveillut jostain erityisestä pihakoristeesta, ensi kesän lomamatka kannattaa suunnitella niin, että matkalla pääsee poikkeamaan Kivapihalla.

Tuotteita on maa-aineksista suihkulähteisiin, palveluita pihan suunnittelutöistä käytännön rakentamiseen ja kiinteistöhuoltoon. Hyvä niin, sillä yritys työllistää muutaman ihmisen talvellakin ja tarjoaa myös yhteistyökumppaneille mukavasti työtä.

Rakennus- ja huoltotöissä Kivapiha on tekemisensä alkujuurilla. Siitä kaikki on 1990-luvulla lähtenyt liikkeelle.

Toimitusjohtaja Pekka Tanttu kertoo miettineensä aikanaan, että tarjouksia olisi paljon helpompi laskea, jos kaikki piharakennustuotteet saisi samasta paikasta.

”Kun ei sellaista paikkaa ollut, se piti perustaa itse,” toimitusjohtaja naureskelee.

Ja tässä sitä nyt ollaan. Kun asiakas haluaa vesiaiheen pihaansa, hän saa myös asiantuntevaa neuvoa, miten se tehdään. Ja verkkokaupastakin saa, jos tietää varmasti mitä haluaa, eikä viitsi lähteä paikan päälle hypistelemään.

Nyt kahlataan lumessa mutta kevään vihreys odottelee jo kinosten alla. Nyt on aikaa valmistautua uuteen kauteen niin paljon kuin mahdollista. Nyt on uusien suunnitelmien ja hyvien ideoiden aika.  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *