Kukkapaikka – puutarha- ja kukkabisnestä laulun voimalla

Mielestäni Kukkapaikka ansaitsisi olla Ihan Erityinen.

Osoite: Teollisuustie 2, Ruovesi
Isäntä: Olli-Pekka Tuomi
Tuotteet: Kesäkukkia, yrttejä ja vihannesten taimia, monivuotisten kasvien taimia
Oheistuotteet: Kotipuutarhurin tarvikkeita, multaa, lannoitteita jne. Leikkokukkia ja sidontaa.
Muuta: Puutarha- ja kukkamyymälöiden lisäksi tankkauksen kylmäasema ja kahvila-ravintola
Tuotanto: Kesäkukat tuotetaan itse. Monivuotiset kasvit tulevat Viherringin kautta osin suomalaisilta sopimusviljelijöiltä, osin ulkomailta.

www.kukkapaikka.fi

Ei mene arvaus varmaankaan kovin pahasti pieleen, jos sanon, että kun Ruoveden Kukkapaikan isännällä Olli-Pekka Tuomella on ollut hyvä myyntipäivä, kotona laulu raikaa. Se raikaa nimittäin aina, olipa päivä ollut melkein minkälainen hyvänsä. Mies on taitava laulaja ja harrastaa lajia intohimoisesti. Siitä on todisteena muun muassa erinomainen menestys erilaisissa laulukilpailuissa. Yrityksen nettisivuillakin voi törmätä Laulavaan Puutarhuriin.

Kukkapaikassa voi kuulla isännän tenoria lähinnä vain silloin, kun mies moppaa kahvilan lattioita ja olettaa, ettei muita ole paikalla. Levyjä saa aina.

Kaikki ne jotka ovat kulkeneet kantatietä 66 Ruoveden ohi enemmän kuin kerran, ovat varmasti huomanneet ostospaikan, jossa on mahdollisuus täyttää takakontti hyvälaatuisilla pihatuotteilla ja käydä samalla nappaamassa jotain vatsan ja tankin täytteeksi.

Minusta on ollut kiva viihdyttää itseäni kiertelemällä kevätkesäisin varsinkin Kukkapaikan kasvihuoneissa, jotka ovat täynnä paikalla tuotettuja kesäkukkia ja komeita amppeleita. Sieltä ovat tarttuneet jo monena vuonna mukaani mökkikukat (myös yrttejä ja vihannesten taimia), sillä olen yksi niistä monista, joiden kesäpaikkareitin varrella Kukkapaikka on. Ja hyvä niin!

Loppukesän neilikkaloistoa.

Kukkapaikassa täytyy hetkittäin muistutella itseään siitä, että on kymmenien kilometrien päässä tamperelaisista puutarhaketjujen myymälöistä. Se on pikkuisen harmi. Mielestäni Kukkapaikka ansaitsisi olla Ihan Erityinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *