Pinsiön taimisto – Täällä on kaikkea!

”Havupuut ovat kauppiaan lempilapsia. Ja totta vieköön, komeitahan ne ovatkin!”
Osoite: Pentinmaantie 25, Hämeenkyrö
Kauppias: Sami Pihkoluoma (valittu v. 2010 Pirkanmaan Vuoden Nuoreksi Maaseutuyrittäjäksi ja v. 2012 Hämeenkyrön Vuoden Yrittäjäksi)
Tuotteet: Erittäin monipuolisesti kaikkea pihaan: monivuotisia kasveja, kesäkukkia, kiviä, altaita, työkaluja ja tarvikkeita, torjunta-aineita, lannoitteita, ruukkuja, multaa, katteita, patsaita…
Lisäksi: Muun muassa näyttelypuutarha, kahvila ja viihdykettä lapsille
Ykköstuote: Monipuolinen kokonaispaketti!

http://www.pinsiontaimisto.fi

Jos olisin vastikään rakentanut omakotitalon, jonka piha pitäisi laittaa kuntoon, minulla olisi vähän aikaa ja innostusta kierrellä erilaisissa kasvimyymälöissä, kivikaupoissa jne. eikä rahakaan olisi ongelma, suuntaisin Pinsiön Taimistolle Hämeenkyröön. Sieltä saa kaikkea mahdollista yhdellä käynnillä.

Ajoittaisin käyntini niin, etten olisi paikalla kevään kauneimpana päivänä. Silloin taimiston myymälässä ovat kaikki muutkin puutarhahankintojen tekijät. Myyjät ehtivät palvella paremmin pahimpien ruuhka-aikojen ulkopuolella.

Itse hankkisin ainakin havupuut Pinsiöstä. Ne on kasvatettu lähes täysin taimiston omalla maalla. Ne ovat kauppiaan lempilapsia. Ja totta vieköön, komeitahan ne ovatkin!

Pinsiön isäntä Sami Pihkoluoma panostaa monipuoliseen valikoimaan. Tämä patsaskin on ehkä jo löytänyt uuden kodin joltain pirkanmaalaiselta pihalta.

Markettien puutarhaosastoihin verrattuna Pinsiön Taimiston valikoimat ovat aivan toista luokkaa ja laatu hyvää muulloinkin kuin kevätkesän sesonkiaikaan, jolloin kauppa käy kiivaimmin.

”Meillä ei myydä huonolaatuista tavaraa alennusmyynnillä. Sellainen heitetään kompostiin”, kauppias Sami Pihkoluoma kertoo.

Hän toivoo, että mahdollisimman moni asiakas aloittaa kierroksensa näyttelypuutarhasta, josta saa alkukimmokkeen ostosten tekoon. Siellä kaikki ei ole täydellistä, mutta eipä se sitä ole missään muuallakaan, missä eletään ”Suuren Herran” armoilla taivasalla.

Kesäkukat tulevat taimistolle lähitarhoilta. Perennat ja hedelmäpuut tulevat nekin suomalaisilta sopimusviljelijöiltä. Taimiston omaa tuotantoa ovat suurin osa pensaista, puolet lehtipuista ja melkein kaikki havupuut.

Sami Pihkoluoma on syystäkin ylpeä yrityksestään. Sen koko ja näkyvyys Pirkanmaan puutarha-alan yritysten joukossa on kieltämättä vaikuttava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *