Sepelisampo – SAAT SEN MINKÄ TARVITSET!

Osoite: Sammon Valtatie 77, Tampere
Omistus: Kiinteistö Maahiset Oy:n aputoiminimi
Tuotteet: Kotimaiset maa- ja kiviainekset
Erityistä: Yrityksen kotisivuilla on kätevä laskuri, jonka avulla pystyt itse laskemaan tarvitsemasi määrät
https://sepelisampo.fi/

Kun ajat Tampereella Sammon Valtatietä ja ylität ohitustien, pitää alkaa heti silmäillä vasemmalle. Minä olen ajanut jo pari kertaa tällä kesäkaudella Sepelisammon viitan ohi. Olen huomannut vasta risteyksen kohdalla, että tuosta olisi pitänyt kääntyä. Harmittaa yrityksen puolesta, että kylttejä ei saa laittaa niin, että ne näkyisivät. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun törmään samaan asiaan!

Petri Myllymäki hakee kauhallisen kivituhkaa ja nostaa sen suoraan asiakkaan tuomaan peräkärryyn.

Harmistus on unohtunut samalla hetkellä, kun olen päässyt kivikaupan pihalle. Siellä hiekka- ja kivikasojen takaa löytyy aina joku ystävällinen mies, joka lapioi säkkiin toivomani määrän hiekkaa, kiviä tai vaikkapa kivituhkaa ja vieläpä auttaa minua nostamaan säkit autoon. Maksu hoituu pienessä työmaakopin näköisessä rakennuksessa, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Siinä on Sepelisammon koko juju: asiakas maksaa vain pääasiasta. Se mitä tehdään, tehdään viimeisen päälle hyvin!

Jos tarvitset pienen kukkapenkin reunalle pari ämpärillistä nättiä someroa, sopivankokoisen pussillisen löydät melkein mistä tahansa puutarha-alan tuotteita myyvästä liikkeestä. Jos tarve on suurempi, pussitavara tulee mahdottoman kalliiksi ja on sitä paitsi tuskallisten työlästä hoitaa kaupasta kotiin. Silloin suosittelen ottamaan yhteyttä maa-aineksia ja kivituotteita myyvään liikeeseen, josta saat tarvitsemasi määrän ja vielä kuljetuksen kaupan päälle.

Minä olen hankkinut kiviaineksia asiakkailleni Sepelisammosta. Koska paikka huokuu rehtiä hämäläistä vaatimattomuutta, ilmaisen minäkin mielipiteeni samaan tyyliin: Paikassa ei ole kerrassaan mitään vikaa!

Sepelisammon asiakkaat ovat pääosin yksityisasiakkaita. Siksi siellä osataan ottaa huomioon se, että tarvitsemiani määriä ei luultavasti mitata kuorma-auton lavoissa. Kun kerron tarpeeni, saan sen verran kuin haluan – ja nopeasti. Kun tiedän, mitä haluan, voin vain soittaa tilaukseni tai hoitaa sen verkkokaupassa. Ehkä jo seuraavana päivänä saan kivet ja maa-ainekset sinne minne haluan – siististi pakatuissa suursäkeissä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, kun vilkaisevat kassakuittia. Hinnat ovat kohtuullisia.

Kaikki Sepelisammon tuotteet ovat kotimaisia.

Jos talvi ei tule kesken syksyn, lokakuu on mainiota aikaa tehdä vaikkapa kivetyksiä tai tasoittaa pihaa. Sen jälkeen Sepelisampo pistää luukut kiinni talveksi. Ne aukeavat taas, kun kevät on ehtinyt riittävän pitkälle.

Sen tietää sitten, kun sen aika on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *