”TOIMINTAKERTOMUS” 2018

Tmi Tiina Makkoselle vuosi 2018 oli toiminnan ja uusien kontaktien vuosi.

Jatkoin edellisenä syksynä puutarhayritykselle säännöllisten kuukausivideoiden tekoa. Syyspuolella tein syntyneen materiaalin pohjalta yrityksen esittelyvideon. Tein videoita myös muun muassa alihankintatyönä suuren viestintäfirman asiakkaalle.

Anne Välinoron lyhytelokuva Karvan verran ensiesitettiin elokuussa 2018 Tampereen Niagara-elokuvateatterissa. Minä osallistui elokuvan ideointiin ja alun käsikirjoitustyöhön sekä kuvasin ja äänitin elokuvan. 21-minuuttisen elokuvan esitys on tilattu jo moniin maihin, muun muassa joulukuussa 2018 se nähtiin Prahassa paikallisilla elokuvafestivaaleilla.

 

TEKSTIT ja KUVAT ja MUUT VISUAALISET TYÖT

Tuotin vuonna 2018 tekstejä ja kuvia sekä aikakausilehdille että yritysten markkinointitarpeisiin. Kirjoitin satunnaisesti omaa Puutarhavieraissa -blogia. Tämän lisäksi tein säännöllisesti blogeja asiakkailleni. Kirjoitin erilaisia markkinointitekstejä,  yritystarinoita, advertoriaaleja sekä perinteisiä journalistisia lehtijuttuja aikakauslehtiin. Tein pääosin itse myös kuvat teksteihini. Vuoden aikana kuviani on julkaistu lukuisissa eri yhteyksissä sekä printti- että digikanavissa. Tein myös joitain taittotöitä, mm. tamperelaista vapaaehtoistoimintaa käsittelevän 10-vuotisjulkaisun taiton.

PUUTARHURIN TYÖT

Kasvukauden aikana lapioni heilui monessa paikassa. Tein käytännön pihatöitä ja toimin kiireisimmän kevätsesongin aikaan kesäkukkaneuvojana puutarhamyymälässä. Lisäksi tein pihasuunnitelmia ja pihanhoitoon liittyviä konsultointitöitä. Sain vastuulleni edellisvuoden tapaan suuren taloyhtiön istutusalueet, joita kävin hoitamassa keväästä syksyyn kerran kuukaudessa.

VUOSI 2019

Vuosi 2019 tuo väliaikaisesti muutoksia yritystoimintaani. Tuotan helmikuusta vuoden loppuun Koti ja maaseutu -lehteä toimituspäällikkönä (80 %). Lopun työajan käytän työhön yrityksessäni. Menossa on monia hienoja projekteja, joita haluan viedä vuonna 2019 eteenpäin loistavien yhteistyökumppanieni kanssa.

Olen edelleen innostunut tekemään työtä ennen muuta puutarha-alan kehityksen hyväksi.  Olen kiitollinen, että saan olla mukana projekteissa, joiden tarkoitus on tukea alan yrittäjiä ja samalla tarjota palveluja alan kasvavalle harrastajajoukolle. Erityisen motivoivaksi koen myös toimimisen hoiva-alan kehittämiseksi ja tukemiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *